FAQ

Hoe verloopt de registratieprocedure ?

Enkel abonnees van Fiscoloog kunnen de integrale teksten online raadplegen. Hiertoe moet eenmalig een registratieprocedure worden doorlopen. Eenmaal geregistreerd, volstaat het om in te loggen op de website (via het door u gekozen e-mailadres en paswoord) om de teksten te kunnen raadplegen.

1. Surf naar www.fiscoloog.be
2. Klik rechts bovenaan op ‘Login’ en kies de optie ‘Registreer u hier’.
3. Vul uw e-mailadres in alsook een vrij te kiezen paswoord.
4. Vul vervolgens uw naam en adresgegevens in en klik op registreren.
5. Op het door u ingegeven e-mailadres ontvangt u de bevestiging van uw registratie. Klik in de e-mail op ‘deze link’.
6. Bevestig vervolgens uw e-mailadres en paswoord, en klik op inloggen.
7. Klik daarna bij ‘abonnementsgegevens’ op Fiscoloog en vul uw abonneenummer in (zie de 7 cijfers op de verzendenveloppe van Fiscoloog), uw huisnummer en postcode (let op : altijd het huisnummer en de postcode opgeven van het adres waarnaar de nieuwsbrief effectief verzonden wordt).

Bent u al geregistreerd op de website van één van onze andere publicaties en wenst u ook Fiscoloog te kunnen raadplegen ?

1. Surf in dat geval naar de webpagina van de betrokken publicatie.
2. Log vervolgens in door rechts bovenaan op ‘Login’ te klikken en klik daarna, eveneens rechts bovenaan, op ‘Wijzigen’.
3. Klik daarna bij ‘abonnementsgegevens’ op Fiscoloog en vul uw abonneenummer in (zie de 7 cijfers op de verzendenveloppe van Fiscoloog), uw huisnummer en postcode (let op : altijd het huisnummer en de postcode opgeven van het adres waarnaar de nieuwsbrief effectief verzonden wordt).